Κέντρo Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης:
Παλαιό Φάληρο (211-0135515 ), Γλυφάδα ( 215-5457007) |  Κατ οίκον: 6958002022

The Great Assistant

The Great Assistant

Σεμινάριο Αποτελεσματικής Επικοινωνίας

Στα πλαίσια του εγχειρήματος αυτογνωσίας The Great Assistant, διοργανώνουμε σεμινάριο πάνω στην αποτελεσματική επικοινωνία.

Θα ξεκινήσουμε εξετάζοντας τα εμπόδια που προκύπτουν στην επικοινωνία μας με τους άλλους, πως και πότε προκύπτουν τα εμπόδια αυτά αλλά και κατά πόσο υπονομεύουν ή/και ωφελούν την ευημερία των σχέσεών μας.

Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τον τρόπο και την αξία του να είμαστε καλοί ακροατές όταν οι άλλοι επικοινωνούν κάτι σε μας. Τέλος, θα προσεγγίσουμε και θα εξοικειωθούμε με τεχνικές έκφρασης των συναισθημάτων μας και των αναγκών μας, με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Ελεάννα Χαλάτση MSc, ψυχολόγος (γνωσιακή ψυχοθεραπεία, συστημική αναπαράσταση, ενεργειακή ψυχολογία)

Έναρξη σεμιναρίου: Τρίτη 6 Οκτωβρίου, 18.00-20.00

Διάρκεια: 11 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, κάθε Τρίτη ως 15/12

Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο “Εμείς και ο λόγος”

Αφροδίτης 116 & Αχιλλέως, Παλ. Φάληρο (στάση τραμ Παναγίτσα)

Κόστος συμμετοχής: €180 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 0135515 (Κέντρο “Εμείς και ο λόγος”) ή στο 6977 807159 (Ελεάννα Χαλάτση)

The Great Assistant: πρόκειται για ένα εργαλείο αυτοδιερεύνησης με στόχο την ανάδειξή μας στον πιο σπουδαίο βοηθό του εαυτού μας.

Εξετάζοντας τη σχέση μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους, κατανοούμε σε ποιο βαθμό είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για την πραγματικότητά μας, και κατά πόσο ωφελούμε η υπονομεύουμε την ευτυχία και την αυτό-εκπλήρωσή μας. Κρατάμε αυτά που μας ωφελούν αλλά και κατ’ επιλογήν όσα μας υπονομεύουν, γνωρίζοντας όμως ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τ’ αφήσουμε.

Η ευτυχία και η αυτό-εκπλήρωση είναι ο προορισμός καθενός από μας – προορισμός στον οποίο ο καθένας επιλέγει πότε και πως θα φτάσει.

Καλό ταξίδι σε όλους! Θα είναι χαρά μας να σας συνοδέψουμε σε ένα μέρος αυτής της προσωπικής σας διαδρομής προς την ευτυχία και τη αυτό-εκπλήρωση!