Εμείς και ο Λόγος: Κέντρo Λογοθεραπείας
Ενδεικτική περιοχή εξυπηρέτησης: Άλιμος | 215-5457007 | Κατ οίκον: 6958002022

Τεστ

Εμείς και ο Λόγος | Λογοθεραπεία | Όμορη περιοχή: Άλιμος

Το κέντρο «Εμείς και ο Λόγος» είναι ένας χώρος για το παιδί, τον έφηβο και τους γονείς. Σκοπός μας είναι η πρώιμη διάγνωση, παρέμβαση και αποκατάσταση αναπτυξιακών δυσκολιών.

Είτε μένετε στην περιοχή Άλιμος είτε σε κάποια άλλη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα λόγου και ομιλίας , γνωστικών και κινητικών δεξιοτήτων, μαθησιακών δυσκολιών καθώς κοινωνικών και συναισθηματικών διαταραχών.

Eίμαστε μια ομάδα….Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους λογοθεραπευτές και παρέχει εξατομικευμένη αξιολόγηση & παρέμβαση λόγου, ομιλίας και επικοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων (π.χ Άλιμος)

Υπηρεσία Λογοθεραπείας

Προσφέρουμε αξιολόγηση & παρέμβαση λόγου, ομιλίας και επικοινωνίας.

Είτε μένετε στην περιοχή Άλιμος είτε σε κάποια άλλη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, αναλαμβάνουμε παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόκληση ή χρειάζονται ενίσχυση σε έναν ή σε περισσότερους από τους παρακάτω τομείς:

– Στη έκφραση ή στην κατανόηση του λόγου
– Στην άρθρωση ή στην φωνολογία
– Στο λεξιλόγιο
– Στην ροή του λόγου
– Στη σύνταξη ή στην μορφολογία
– Στην επικοινωνία
– Στις κοινωνικές δεξιότητες

Η γερές γλωσσικές βάσεις είναι τα θεμέλια για την μάθηση και την ακαδημαϊκή πορεία ενός παιδιού. Ας μην ξεχνάμε ότι όλη η μάθηση στηρίζεται στην γλώσσα καθώς αυτή είναι το μέσο μεταφοράς της γνώσης και της πληροφορίας. Ακόμη και τα μαθηματικά αν το σκεφτεί κάνεις , στηρίζονται στην γλώσσα. ( επεξήγηση μαθηματικών εννοιών, κατανόηση προβλημάτων).

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό το παιδί να εξελίξει στο μέγιστο την γλωσσική του ικανότητα, καθώς αυτή συνδέεται άμεσα με όλους τους τομείς της ζωής του ( κοινωνικό, συναισθηματικό, μαθησιακό).

Σχετικοί όροι: Λογοθεραπεία Άλιμος, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΛΙΜΟΣ

Συνεργαζόμαστε με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Καλέστε μας τώρα στο 211 0135515

Ακολουθήστε μας στο Facebook.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΙΜΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΛΙΜΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΙΜΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ